Assassin’s Creed Valhalla: Trailer şi primele informaţii

 Assassin’s Creed Valhalla: Trailer şi primele informaţii

Ubisoft tocmai a lansat trailerul pentru următorul titlu din seria Assassin’s Creed. Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat în perioada sărbătorilor de iarnă exclusiv pe Uplay şi Epic Games, urmând ca în perioadă imediat următoare să fie lansat şi pe Steam.

Povestea din Assassin’s Creed Valhalla se va desfăşura în secolul IX, o epocă a regatelor în război şi a cuceririi vikingilor, iar jucătorii vor prelua rolul lui Eivor, un viking neînfricat care îşi conduce oamenii de-a lungul Mării Nordului fugind de războiul interminabil al Norvegiei şi terminarea resurselor. Aşadar, pentru a supravieţui vor trebui să-şi construiască o nouă casă în ţinuturile ostile ale Angliei.

Jocul va aduce şi noi caracteristici, inclusiv raiduri, dezvoltarea aşezării (personalizând şi modernizând aşezarea cu clădiri noi, cum ar fi cazarmele, fierariile, etc., toate în timp ce recrutezi noi membri pentru a-ţi creşte clanul) precum şi extinderea influenţei în Anglia.

Atacurile vor fi mai pline de acţiune şi mai brutale decât orice ai văzut până acum în seria Assassin’s Creed, datorită unui nou sistem de luptă.

Dacă eşti un fan al serialului Vikings cu siguranţă Assassin’s Creed Valhalla nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de jocuri de anul acesta.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.