[Unboxing] The Last Of Us Part II Collector’s Edition

 [Unboxing] The Last Of Us Part II Collector’s Edition

Iată că a fost lansat și The Last of Us Part 2, unul dintre jocurile așteptate cu nerăbdare de milioane de jucători din întreagă lume, inclusiv de noi. Naughty Dog și Sony nu au făcut lucrurile doar pe jumătate și de data aceasta, pe lângă joc, au oferit fanilor șansa de a achiziționa o figurină The Last of Us precum și o mulțime de alte „bunătăți”. Haideți să aruncăm o privire în conținutul pachetului:

JOCUL THE LAST OF US PART II

Desigur, în primul rând găsim jocul The Last of Us Part II care vine într-o carcasă de metal. Pe partea din față o avem prezentată pe Ellie iar pe partea din spate, o avem pe Abby, cea de-a doua protagonistă a jocului. În interior sunt două bluray-uri cu jocul precum și voucherul de activare pentru conținutul digital oferit celor care au achiziționat collector’s edition. Acesta include o tema pentru PS4, 6 avatare pentru contul PlayStation, soundtrack-ul jocului precum și un artbook digital.

O COLECȚIE DE STICKERE

În pachet găsim și o mică colecție de cinci stickere. Două stickere cu logo-ul Naughty Dog, două stickere cu logo-ul The Last of Us Part II și un sticker cu tatuajul lui Ellie.

INSIGNE THE LAST OF US PART II

În pachet mai găsim șase insigne metalice (logo-ul The Last of Us Part II, logo-ul Naughty Dog, semnul STOP cu logo-ul Fireflies pe el, logo-ul Butterfly, cutitul lui Ellie si logo-ul The Wolf) care arată foarte bine și pot fi puse fie pe un rucsac, fie pe haine sau pur și simplu păstrate în colecție.

BRĂȚARA

Collector’s Edition include și brățara lui Ellie pe care a primit-o de la Dina care este din imitație de piele de foarte bună calitate.

Artbook The Last of Us Part 2

Nu putea să lipsească dintr-un collector’s edition și un artbook. Acesta dispune de 48 de pagini în care sunt prezentate diferite scene și locații din The Last of Us Part II. Vă recomand să îl răsfoiți după ce ați terminat jocul sau după ce parcurgeți o mare parte din joc, pentru a nu va lua spoilere cu privire la diferite caractere sau locații.

Un cuvânt de mulțumire de la Neil Druckmann

De asemenea este inclusă și o notă de mulțumire din partea lui Neil Druckmann, directorul jocului, în numele echipei Naughty Dog. Acest mesaj sună cam așa:

Ce ai face dacă cineva pe care l-ai iubit a fost victima unui act crud și violent? Cât de ușor s-ar putea orienta mintea cuiva spre o acțiune violentă? Cât de departe ai merge pentru a face dreptate?

Cu The Last of Us Part II, ne-am propus să creăm o experiență care explorează aceste întrebări dificile, laturile cele mai întunecate ale naturii umane și ciclurile vicioase ale violenței la care asistăm zilnic în lumea noastră. Rezultatul este un joc creat de sute de dezvoltatori care s-au străduit să creeze ceva mai mult decat simplu divertisment – un joc de care suntem incredibil de mândri și de care sperăm să vă încânte și să vă conteste propriile păreri despre dreptate și empatie.

În numele tuturor celor de la Naughty Dog, vrem să vă mulțumim că ați pornit în această călătorie alături de noi.

Figurina The Last of Us Part II

În cele din urmă, găsim faimoasa statuie a lui Ellie care măsoară aproximativ 30 de centimetri înălțime și 25 de centimetri lățime și este foarte bine detaliată. Trebuie să recunosc că față nu este perfectă dar restul detaliior și dimensiunea acesteia o fac să fie impresionantă.

Ediția colectionarului din The Last of Us 2 este impresionantă, conține o mulțime de lucruri de colecție, iar figurina nu ar trebui să lipsească din colecția ta dacă ești un colecționar de figurine. Dimensiunile sale impresionante și detaliile uimitore, o fac să fie una dintre cele mai interesante figurine de pe piață la ora actuală.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.