Assassin’s Creed Empire a fost listat pentru precomandă într-un magazin din Elveția

 Assassin’s Creed Empire a fost listat pentru precomandă într-un magazin din Elveția

Deși cei de la Ubisoft nu au anunțat nimic oficial cu privire la următorul titlu Assassin’s Creed, un magazin de jocuri din Elveția a listat Assassin’s Creed Empire cu o dată de lansare în luna octombrie a acestui an.


Având în vedere că anul trecut nu a fost lansat nici un titlu Assassin’s Creed iar lansările acestei serii au fost de regulă la sfârșit de an, este foarte posibil ca informațiile oferite de site-ul wog.ch să se adeverească.

Assassins-Creed-Empire-2017

De asemenea, magazinul de jocuri din Elveția a listat jocul Assassin’s Creed Empire ca fiind disponibil pe PC, Xbox One și PlayStation 4. Vom vedea în perioada următoare dacă cei de la Ubisoft vor declara ceva despre acest lucru și de ce nu, poate vom vedea și un prim trailer.

Assassins-Creed-Empire-2017

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.