Assassin’s Creed Shadows: Trailer, Poveste, Data de lansare

 Assassin’s Creed Shadows: Trailer, Poveste, Data de lansare

Ubisoft a dezvăluit recent noul joc din seria Assassin’s CreedAssassin’s Creed Shadows. Acesta se desfășoară în perioada Azuchi-Momoyama din istoria Japoniei, oferind o privire în lumea samurailor, ninja și a intrigilor politice.

Assassin’s Creed Shadows promite o experiență captivantă în Japonia feudală, cu o poveste complexă și sisteme de joc inovatoare.

Trailerul de aproape patru minute, prezentat mai jos, le oferă jucătorilor o primă privire asupra viziunii Ubisoft asupra Japoniei anului 1579, alături de cei doi protagoniști ai jocului, Naoe un shinobi din Iga și Yasuke, un samurai african.

Assassin’s Creed Shadows are data de lansare programată pentru 15 noiembrie 2024. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X și PC. Ubisoft a promis că mai multe detalii vor fi dezvăluite în următoarele luni, inclusiv sesiuni de gameplay și informații despre edițiile speciale ale jocului.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.