Ce trebuie să știi despre Battlefield 1 Open Beta

 Ce trebuie să știi despre Battlefield 1 Open Beta

Cum spuneam și în articolul anterior, începând de astăzi până pe 8 septembrie, toți utilizatorii de PC, Xbox One și PlayStation 4 au acces la versiunea Beta a jocului Battlefield 1, care cu siguranță este cel mai așteptat joc de tip TPS din 2016 după impersionantul debut de la E3 din acest an.

Dacă nu ați apucat încă să jucați, iată câteva informații pe care ar trebui să le știți despre această versiune.

battlefield_1_sinai_desert_map_open-beta

În primul rănd, versiunea Open Beta dispune de o singură hartă numită „Sinai Desert” și este una dintre cele mai mari hărți disponibile în Battlefield 1. De asemenea, această hartă dispune de un sistem de vreme dinamic, uneori vor începe furtuni de nisip sau ploi chiar în mijlocul bătăliilor. Frostbite rămâne în contiuare motorul grafic al jocului, deci clădirile și toate elementele de pe hartă sunt destructibile.

De asemenea, sunt disponibile doar două moduri de joc. Modul Conquest în care sunt suportați până la 64 de jucători care se vor concentra pe cucerirea și apărarea teritoriilor (A, B, C, D, E, F) și modul Rush unde sunt suportați doar 24 de jucători care vor juca în defensivă sau în atac. Echipele vor fi formate din jucători din diferite clase precum Assault, Support, Medic, Pilot, Scout, Tanker, Sentry, Flame Trooper sau Tank Hunter, despre care vom vorbi într-un articol mai detaliat.

Battlefield1-PC-Open-Beta

Indiferent dacă ați decis sau nu să cumpărați Battlefield 1, această perioadă Open Beta este o oportunitate foarte bună pentru a testa jocul. Vă amintesc că Battlefield 1 va fi lansat pe 21 octombrie pe PC, Xbox One și PlayStation 4.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.