Cum faci bani la infinit în Assassin’s Creed 4 Black Flag

 Cum faci bani la infinit în Assassin’s Creed 4 Black Flag

Ştim foarte bine că în Assassin’s Creed 4 Black Flag, ca şi în titlurile precedente, upgrade-urile la arme, haine, nave şi muniţie costă o anumită sumă de bani. În acest articol vă voi arăta cum să faceţi bani cu uşurinţă în Assassin’s Creed 4 Black Flag. În principiu, este o metodă prin care puteţi face bani la infinit.

Trebuie să ştii că pentru a face funcţionabil acest truc, trebuie să ajungi până la Sequence 2 Memory 3 în modul story. Deci, joaca pană ajungi la Sequence 2 Memory 3 şi aici vei primi un obiectiv optional numit “Pickpocket All Templars” în care trebuie să îi jefuieşti pe cei trei templieri aflaţi în jurul unei mese.

cum faci bani in Assassin's Creed 4 Black Flag.

Imediat ce ai furat banii celor trei templieri, apsă „esc” pentru a intra în meniul jocului, apoi dute la reload -> reload las checkpoint. Acum poţi sa îi jefuieşti din nou pe cei trei templieri, iar suma banilor tăi este în creştere.

cum faci bani in Assassin's Creed 4 Black Flag.

Repetă paşii de mai sus până când colectezi suficienţi bani, iar atunci cand ai terminat, iesi din modul story în meniul proncipal al jocului. În acest timp, jocul va salva toţi banii pe care i-ai colectat. Ţine cont că poţi face 50.000 în doar câteva minute şi poţi repeta aceşti paşi la infinit! Acest truc vă va ajuta să vă cumpăraţi mult mai devreme toate upgrade-urile disponibile pentru arme, haine precum şi upgradarea navei.


cum faci bani in Assassin's Creed 4 Black Flag.

ATENŢIE! În cazul în care ai înaintat deja în poveste, nu e nici o problemă. Pur şi simplu intră în meniul jocului la „progres tracker” după care alegi „Sequence 2 Memory 3” şi repeţi paşii de mai sus. După ce ai colectat destui bani, ieşi din modul story şi intră din nou. Banii se vor transfera la secvenţa curentă!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

4 Comments

  • ooo, super. chiar cautam asa ceva. THX

  • Eu unul am folosit cheat engine pentru a obtine bani si celelalte lucruri de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati corabia.

    • PAI AM BANI AM FACUT ASA DAR NU AM RESUSRE DE UNDE LE POT CUMPARA?

  • CA SA IMI POT FACE NAVA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.