Debuteaza Opera 11 Turbo-charged

 Debuteaza Opera 11 Turbo-charged

Compania spune ca Opera 11 este de 4 ori mai rapid.
Cea mai recenta versiune stabila a Opera 11 a debutat luni, pentru Windows,Mac si Linux cu un Turbo mai rapid,un Speed Dial mai extins si cateva trucuri plug-in.
Opera 11.10 pentru Windows,Mac si Linux face de asemenea o serie de alte schimbari la browser, in special la adaugarea in mai mult in HTML 5,inbunatatiri la clientul mail, un update la motorul de redare si o mai buna gestionare a bateriei la laptop-uri.
Modificarile la Opera Turbo si Speed Dial sunt cele mai evidente modificari la Opera 11.10. Compania norvegiana spune ca Turbo este de 4 ori mai rapid decat inainte si purtatorul de cuvant al Opera,Thomas Ford a spus ca aceste imbunatatiri de viteza sunt susceptibile pentru a filtra versiunile mobile de la Opera,de cand s-au inbunatatit serverele Turbo. Castigurile au fost obtinute in parte prin adoptarea suportului pentru formatul imaginii Google WebP,care a dus la o calitate mai mare imaginii in modul Turbo.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.