Debuteaza Opera 11 Turbo-charged

 Debuteaza Opera 11 Turbo-charged

Compania spune ca Opera 11 este de 4 ori mai rapid.
Cea mai recenta versiune stabila a Opera 11 a debutat luni, pentru Windows,Mac si Linux cu un Turbo mai rapid,un Speed Dial mai extins si cateva trucuri plug-in.
Opera 11.10 pentru Windows,Mac si Linux face de asemenea o serie de alte schimbari la browser, in special la adaugarea in mai mult in HTML 5,inbunatatiri la clientul mail, un update la motorul de redare si o mai buna gestionare a bateriei la laptop-uri.
Modificarile la Opera Turbo si Speed Dial sunt cele mai evidente modificari la Opera 11.10. Compania norvegiana spune ca Turbo este de 4 ori mai rapid decat inainte si purtatorul de cuvant al Opera,Thomas Ford a spus ca aceste imbunatatiri de viteza sunt susceptibile pentru a filtra versiunile mobile de la Opera,de cand s-au inbunatatit serverele Turbo. Castigurile au fost obtinute in parte prin adoptarea suportului pentru formatul imaginii Google WebP,care a dus la o calitate mai mare imaginii in modul Turbo.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.