Dell pregăteşte primul său laptop AMD Fusion, la 699 dolari – Inspiron M102z

 Dell pregăteşte primul său laptop AMD Fusion, la 699 dolari – Inspiron M102z

Cele mai multe laptopuri din gama Dell sun bazate pe Intel, dar seria Inspiron M100 pare sa fie salvata de incursiunile sale de notebook-uri AMD. Vinde deja Inspiron M101z cu processor Athlon II, si acum se pare ca adauga primul AMD Fuzion portabil in forma M10z.

Pentru 699 dolari, M102z va aparea cu un procesor AMD Fusion  Zacate  1.6GHz E-350 şi grafică Radeon HD 6310, împreună cu un ecran de 11.6-inch(1366 × 768) şi 4GB de RAM. Puteţi obţine, de asemenea, o versiune mai ieftina (599 dolari), cu un procesor de 1 GHz, sau sa adaugam lucruri de până la 759 dolari, cu un tuner TV.

dell-inspiron-m102z-amd-fusion-laptop

In timp ce acesta nu va oferi aceleaşi performanţe ca un procesor  mobil Intel Core i3 , E-350 a obtinut note mari la alte sisteme ca o alternativă la un netbook bazat pe Intel Atom. Intrarea Dell confirmă faptul că AMD are laptolaptop-uri de succes, oiesite din colaborarea cu Fusion, in timp ce asteptam laptop-uri cu procesoare mai puternice folosind noua platforma.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.