MySpace a pierdut 10 milioane de membri intr-o luna; se inchide oare in mai putin de un an?

 MySpace a pierdut 10 milioane de membri intr-o luna; se inchide oare in mai putin de un an?

Cele mai recente statistici arata ca MySpace este pe cale sa cada, fiind una din cele mai lugi servicii sociale de pe internet. Cifrele ComScore arata ca MySpace a pierdut 10 milioane de membrii in ultima luna. Ca piatra de temelie in zilele de tinerete ale generatiei Y, site-ul se confrunta cu zile negre dup ace a pierdut aproape 50 milioane de utilizatori in decursul anului trecut.

Deoarece site-ul sa mutat deoparte de traditionala retea sociala, mai mult spre un site normal, seful executive MySpace Mike Jones a recunoscut infrangerea fata de Facebook argumentand ca site-ul nu mai este o retea sociala ci ca este mai mult o destinatie sociala de divertisment. Dar daca site-ul pierde atat de mult in asa scurt timp, se poate sa se inchida pana la sfarsitul anului?

MySpace este sprijinit de cateva grupe de muzica mari, precum Arctic Monkeys si Lily Allen. Dar este mai mult o strada, cu artisti muzicali , care este vazut de artisti o conducta pentru o mai buna comunicare cu faniisi ascultatorii, sau potentiali cumparatori. In timp ce Facebook nu poate fii cel mai bun loc pentru un musician sau artist, YouTube este o alternative adecvata. Combinatia intre muzica si video, plus un format interactive care isi pastreaza utilizatorii, este o atmosfera mai libera, fara a necesita cont pentru a naviga pe el.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.