Dragon Age II asteptat pe 11 Martie

 Dragon Age II asteptat pe 11 Martie

Dragon Age II Impinge jucatorii în rolul lui Hawke, un refugiat fără nici un ban, care se ridică la puterea de a deveni cel mai important personaj  în lumea Dragon Age. Cunoscut a fi un supravietuitor al Blight şi campion al Kirkwall, legenda din jurul lui Hawke ia nastere iar puterea lui este învăluită în mit şi zvon.

  • Îmbarcarea pe o noua aventura, care are loc de-a lungul unui întreg deceniu şi forme de sine în jurul fiecarei decizi pe care o face.
  • Determina creşterea dumneavoastră la putere de la un refugiat sărac la un campion venerat pe teren.
  • Gandeste ca un general şi lupta ca un spartan cu mecanica dinamica pe care le pune chiar în inima de luptă, indiferent dacă sunteţi un mag, vagabond, sau războinic.
  • Du-te mai adânc în lumea de Dragon Age, cu o experienţă cinematografică cu totul noua, care te va surprinde,si nu vrei mai vrea sa ii dai drumul.
  • Descopera o lume intreaga prezentata în detalii uimitoare cu grafică actualizată şi un nou stil vizual.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.