Dying Light 2 – Lista misiunilor principale

 Dying Light 2 – Lista misiunilor principale

De cât timp am nevoie să termin jocul Dying Light 2? Câte misiuni principale sunt în joc? sunt principalele întrebări când te apuci de joc. Așadar, pentru a finaliza jocul trecând doar prin misiunile principale, vei avea nevoie de aproximativ 18-23 de ore, în funcție de dificultatea pe care joci și de skilurile fiecăruia. De asemenea, pe lângă cele 22 de misiuni principale, sunt disponibile și 95 de misiuni secundare.

Mai jos găsești lista completă a misiunilor principale din Dying Light 2, astfel încât să știi cu ușurință câte misiuni de poveste mai ai până vei finaliza jocul. Poate ai avansat prea mult pe misiuni principale și ar trebui să o lași mai moale sau te apropii de misiunile finale unde îți sugerez să te echipezi foarte bine cu consumabile și muniție, în special săgeți, vei avea nevoie!

De asemenea, trebuie să știi că în funcție de ce alegeri vei lua pe parcusul jocului, vor fi patru misiuni principale care vor fi influențate direct de alegerile tale (vezi lista de mai jos).

Dying Light 2 – 22 Misiuni Principale

1. Pilgrim’s Path
2. Getting Stronger
3. Markers Of Plague
4. The Only Way Out
5. Unruly Brother
6. The Arrival
7. The Raid
8. Water Tower
9. Revolution sau Into the Dark
10. Let’s Waltz!
11. A Place To Call Hom
12. Orders
13. Observatory
14. Welcome On Board
15. The Lost Light sau Cathedral
16. Broadcast
17. The Shoe
18. Nightrunners sau Empire
19. Veronika
20. The Breakthrough sau Assassination
21. Now Or Never
22. X13

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.