Facebook se afla pe locul 4 , pentru numarul de accesari ale materialelor video din februarie 2011

 Facebook se afla pe locul 4 , pentru numarul de accesari ale materialelor video din februarie 2011

Fiecare din cei 170 milioane de utilizatori din SUA au urmarit materiale video pe internet ,in cursul lunii februarie 2011 aproximativ 13.6 ore. 82.5 % din audienta Statelor unite a fost inregistrata in aproximativ 5 miliarde de vizualizari luna trecuta.

Atat timp cat facebook-ul domina spatiul siteurilor de socializare ,agentia comScore a semnalat ca aceasta companie se afla pe locul 4 in ierarhie tinandu-se cont de nr persoanelor care au accesat continutul video. Reteaua sociala a inregistrat 46.7 milioane de accesari unice ,170.3 milioane de accesari in total
Astfel ajungand la o medie de 18.5 minute per utilizator.Siteurile google ,dominate de youtube , se afla in varful ierarhiei cu 144.1 milioane de vizualizari unice.siteurile de la Microsoft se afla pe locul 2 cu 48.8 milioane de vizualizari iar yahoo sta pe a treia pozitie cu 46.7 vizualizari. Faceboocul a urcat de pe locul 6 pe care il ocupa in ianuarie pe locul 4 in februarie ,iar acest lucru ar putea fi considerat un progres , nu-i asa? Gresit.facebook-ul a avut acesta crestere in ultima luna datorita includerii serviciilor video , care pana acum nu erau disponibile. Cu atat mai mult facebook a fost pe al 2 lea loc inainte august 2010.
Pana la urma, microsoft a fost pe locul 7 in ianuarie iar acum in februarie se afla pe al 2 lea Acestea arata cat de stransa este cursa pt locul 2.: google nu are de ce sa se teama , are o pozitie consolidata pe primul loc. Chiar daca facebook ajunge sa detina locul 2 trebuie sa se descurce pt a surclasa youtube-ul. Palo alto tb sa faca materialele video de pe internet mult mai interesante (mai sociabile) .Pt utilizatorii site-ului asa cum mountain view face cu youtube-ul. Nu e o sarcina usoara.daca o companie poate surclasa , aceasta este Facebookul.

 

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.