Hackeri Anonymous vinovaţi pentru atacul cibernetic asupra site-ului PayPal

 Hackeri Anonymous vinovaţi pentru atacul cibernetic asupra site-ului PayPal

Departamentul de Justiţie a anunţat că treisprezece membri ai grupării Anonymous au fost găsiţi vinovaţi pentru implicarea intr-un atac cibernetic asupra PayPal. Atacul cybernetic a avut loc în anul 2010 şi este unul dintre cele mai recente urmăriri penale care au avut loc în acest an.


Cei treisprezece membri sunt: Joshua John Covelli, cunoscut sub numele de Toxic şi Absolem, Christopher Wayne Cooper, cunoscut sub numele de Anthrophobic, Mercedes Renee Haefer, cunoscut sub numele de MMMM, Keith Wilson Downey, Donald Husband, cunoscut sub numele de Ananon, Ethan Miles, James C. Murphy, Christopher Quang Vo, Tracy Ann Valenzuela; Daniel Sullivan; Drew Alan Phillips, cunoscut sub numele de Drew10, Jeffrey Puglisi, cunoscut sub numele de Jeffer şi Vincent Charles Kershaw, cunoscut sub numele de Triv.

hackeri-anonymous

Unul dintre aceşti inculpaţi, care nu a fost specificat încă, a fost găsit vinovat pentru un alt atac cibernetic asupra site-ului Santa Cruz County. Condamnarea celor treisprezece membri Anonynous va avea loc pe data de 4 decembrie în San Jose, California. Excepţie face Tracy Ann Valenzuela care nu va fi condamnat până pe data de 20 noiembrie 2014.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.