The Last of Us: Part 2 a fost anunțat la PSX și arată uimitor

 The Last of Us: Part 2 a fost anunțat la PSX și arată uimitor

Cei de la Sony au prezentat în cadrul conferinței de presă de la PlayStation Experience 2016 următorul titlu The Last of US. Acesta se află încă în dezvoltare și se va numi The Last of Us: Part 2. Așadar, se pare că Ellie și Joel vor fi din nou împreună într-o nouă aventură intensă, chinuitoare și emoțională.
Dacă primul titlu The Last of Us arată foarte, foarte bine din punct de vedere grafic, The Last of Us: Part 2 cu siguranță vă va lăsa cu gura căscată. Vă las să urmăriți trailerul de mai jos să vă convingeți.

Cei de la Sony nu au anunțat încă data de lansare pentru The Last of Us: Part 2, dar sperăm noi să fie undeva la sfârșitul lui 2017.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.