Mass Effect 3 Extended Cut free DLC va fi lansat la vara

 Mass Effect 3 Extended Cut free DLC va fi lansat la vara

   BioWare a anuntat ca va lansa continut suplimentar pentru Mass Effect 3 in aceasta vara in forma de free DLC. Mass Effect Extended Cut DLC va cuprinde cinematici noi si scene de epilog, care vor extinde finalul jocului, oferind detalii suplimentare pentru fani. Acesta va fi disponibil gratuit pe Xbox 360, PS3 si PC – atata timp cat il descarcati pana in aprilie 2014.
   Fondatorul studio Dr. Ray Muzyka a spus ca acest lucru a fost un mod ideal sa pastreze atat viziunea creatoare a Mass Effect 3 si sa linisteasca fanii nemultumiti cu sfarsitul jocului. El a spus: „De la lansare, am avut timp sa ascultam feedback-ul celor mai pasionati fani si acum le raspundem”.
mass-effect-3
   Cu Mass Effect 3: Extended Cut credem ca am lovit un echilibru bun in furnizarea raspunsurilor pe care jucatorii le cautau, mentinand in acelasi timp viziunea echipei artistice pentru sfarsitul povestii in universul Mass Effect.”
   Oare acestea vor marca sfarsitul controverselor de lunga durata ale Mass Effect 3, sau este doar inceputul sfarsitului?

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.