Need for Speed va fi lansat PC luna viitoare

 Need for Speed va fi lansat PC luna viitoare

Aşteptarea a luat sfârşit! Need for Speed va fi lansat pe PC luna viitoare. Spre deosebire de versiunile pentru console, versiunea pentru PC vine cu multe îmbunătăţiri, inclusiv îmbunătăţiri grafice precum framerate deblocat şi rezoluţie 4K.


O altă îmbunătătire de care va dispune Need for Speed pentru PC va fi opţiunea pentru transmisie manuală care a fost cerută de mulţi membri ai comunitaţii. De asemenea, cei de la EA Games au anunţat că această opţiune va fi introdusă şi în versiunile pentru console într-un viitor update.

Need for Speed va fi lansat pe PC pe data de 15 martie în America şi pe 17 martie în întreaga lume. De asemenea, membrii Origin vor avea acces la joc mai devreme, dar pentru o perioadă limitată de timp, începând cu 10 martie.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.