Noul Hitman va fi lansat ca un joc episodic

 Noul Hitman va fi lansat ca un joc episodic

Acum câteva zile, utilizatorii de PS4 care au pre-comandat jocul, au observat că pre-comenzile au fost anulate şi asta pentru că dezvoltatorii au facut o schimbare majoră în structura de lansare a jocului HITMAN.


Spre surprinderea multor fani ai seriei, IO Interactive şi Sqare Enix au luat o decizie creativă în ceea ce priveşte planurile de viitor, dorind să adapteze stilul Agentului 47 în fiecare mediu pe care îl concep.

Hitman-pc

De aceea, ”am decis să facem acest pas imens şi sa publicăm HITMAN ca o adevărată experienţă episodică”, a spus Hannes Seifert, Directorul Studioului de la IO Interactive. Potrivit acestuia, decizia face parte dintr-un plan pe termen lung de a dezvolta şi de a extinde povestea jocului şi de a oferi cea mai bună experienţa pentru jucători.

Pe site-ul official HITMAN, cei de la IO Interactive au oferit câteva detalii referitoare la noua structură de lansare a jocului: “Primul joc este prima parte a poveştii ce vrem să o dezvoltăm pe parcursul lansărilor ulterioare. Deci vrem să ne asigurăm că totul va fi în ordine pentru ceea ce va fi o extraordinară experienţă HITMAN ce se va dezvolta pe parcursul anilor viitori.

Hitman-pc1

Hitman se va lansa tot pe 11 Martie, iar lansarea iniţială va include prologul şi locaţia Paris. Marea schimbare este că următoarea locaţie, stabilită în Italia, va fi lansată în Aprilie, urmată de Maroc în luna mai. De aici vom oferi updateuri lunare, care vor include şi cele trei locaţii adiţionale deja anunţate: Tailanda, USA şi Japonia, cu încheierea primului sezon în Japonia la sfârşitul anului 2016.

Pe lângă asta, cei de la IO asigură că nu vor exista microtranzacţii pentru HITMAN, iar cei care doresc pot cumpăra pachetul Full Experience, care include primul sezon, pentru 60$ sau pot achizitiona fiecare episod în parte. Iar pentru cei ce vor avea răbdare, vor lansa şi versiunea fizică a primului sezon la finele anului 2016.

În mai puţin de o lună, pe 12 februarie, va fi lansată varianta beta pentru PS4, iar o saptămână mai tarziu cea pentru PC. Cei care doresc acces garantat la varianta beta pot pre-comanda pachetul Full Experience, pachetul Intro, care include Prologul şi locaţia Paris, sau mai nou, HITMAN: Collector’s Edition.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.