Observarea Jocurilor: Homefront, Yakuza 4, Shogun 2

 Observarea Jocurilor: Homefront, Yakuza 4, Shogun 2

Un buchet de comunişti nefaste ocupa teritoriul Statelor Unite în THQ lui Red. Referitor la Homefront (PC, PS3, Xbox 360).De fapt, este tipul care a scris in 1984 filmul classic Red Dawn, John Milius. In Homefront, el a setat ceasul înainte de 2027 si a inlocuit  nord-coreeni cu rusii. Daca puteti observa trecutul evident de la premisa, se aud lucruri decente despre jocul în sine, deşi unii spun campanie single-player este extrem de scurt.

Pentru a nu rata lucrul „real” din lumea subteranã a orasului Tokyo într-un joc elegant de tip crimã-acþiune, Yakuza 4 (PS3) te poate acoperi.Acesta este al IV-lea dintr-o serie a multi-caracterului , într-o versiune fictiva a districtului Tokyo cu o luminã rosie, Kabukicho,
ºi vã permite sã explorati alei, baruri, terase, cai subterane, si diverse alte medii în timp ce lucreazã prin drama
jocului.

Si dupã aproape 11 ani, seria Total War apare pe piata cu versiunea completa a jocului Shogun 2 (PC); o istorie, in timp real. Este un joc de strategie stabilit în secolul al XVI in zona Japoniei feudale. Designerii de la Creative Assembly au caracterizat o mica istorie a gameplay-ului,
ca fiind una zdrobitoare cu samurai conduse de o gramada de caracteristici noi; cum ar fi rotirea mapei  3D, o campanie asedii mai multe etape, si consolidarea caracterului role-playing-stil.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.