Origin renunta 90 de zile la taxele de distributie pentru anumite jocuri

 Origin renunta 90 de zile la taxele de distributie pentru anumite jocuri

   Publisherul a anuntat astazi ca va distribui jocuri finantate de Kickstarter si Indiegogo pe Origin pentru 90 de zile, fara taxe. Proiecte finantate de catre utilizatori dornici de asa ceva, cum ar fi Wasteland 2 vor avea posibilitatea sa ajunga la cei 12 de milioane de clienti ai Origin (aka oamenii care detin Battlefield 3, Mass Effect 3, sau Old Republic) si sa pastraze cota EA in timpul lansarii.
   Oferta este deschisa pentru orice „jocuri finantate in totalitate,complete si cele care au ajuns la publisheri concepute pentru download digital pentru platformele PC.” a anuntat Brian Fargo, CEO al inXile si Jane Jensen de la Pinkerton Road Studio, care si-a exprimat sprijinul pentru a scrie oferta EA in presa.Origin

„Proiectele finantate de catre utilizatori sunt o modalitate pentru fanii jocurilor sa-si exprime dorinta a ceea ce vor sa cumpere si sa joace” a spus Jensen. „Este minunat sa vezi un publisher asa de mare ca EA sa deschida noi oportunitati de distributie pentru aceste jocuri”

sursa: PCGamer

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.