Primele imagini din Assassin’s Creed 4 Black Flag

 Primele imagini din Assassin’s Creed 4 Black Flag

Desi trailerul pentru Assassin’s Creed 4 Black Flag a aparut acum doua zile pe internet, astazi, in conferinta de la Londra, Ubisoft a lansat oficial trailerul jocului precum si data de lansare a acestuia.


Assassin’s Creed 4 Black Flag primeste un nou protagonist, si anume Edward Kenway, iar actiunea jocului este amplasata in apele calde si insulele din Caraibe in timpul secolului al XVII-lea (spre sfarsitul erei pirateriei). Pe langa Kenway, povestea jocului Assassin’s Creed 4 Black Flag cuprinde o serie de nume celebre cum ar fi: Calico Jack, Charles Vane, Ben Hornigold, Anne Bonny precum si legendarul Blackbeard. Odata pus in rolul lui Edward Kenway, jucatorul poate, pe langa povestea principala, sa faca diferite expeditii cum ar fi cautarea de comori (pentru acest lucru jucatorul va trebui sa se scufunde), sa vaneze balene, gasirea golfurilor ascunse si multe alte mini-misiuni.

Desi Assassin’s Creed 3 a fost primul joc al seriei care a introdus mecanica navelor, Assassin’s Creed 4 impinge lupta navala in centrul atentiei si o transforma intr-un element mult mai important in acest joc. Vasul este principalul mijloc de transport pentru Kenway precum si unul dintre principalele moduri de supravietuire. Precum si in titlul precedent, Asssassin’s Creed 4 permite jucatorului sa-si upgradeze nava cu diferite arme.

Assassin’s Creed 4 va fi lansat la sfarsitul acestui an si va fi disponibil pentru PC, PS3, PS4, Wii U si Xbox 360. Nu a fost mentionat nimic despre versiunea pentru noua generatie Xbox 720.

Assassin’s Creed 4 Black Flag_screen_imagini_data_de_lansare

Assassin’s Creed 4 Black Flag_screen_imagini_data_de_lansare

Assassin’s Creed 4 Black Flag_screen_imagini_data_de_lansare

Assassins-creed-4-black-flag

Assassins-creed-4-black-flag

Assassins-creed-4-black-flag

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • la ce grafica va nu m-as mira daca ar iesi jocul anului. probabil una din cele mai bune jocuri din istorie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.