PROTOTYPE 2

 PROTOTYPE 2

Prototype 2 asteptat pe 24 Aprilie 2012

Prototype 2 este sequel-ul jocului lansat in 2009 de Radical Entertainment, Prototype, titlul urmand sa fie distribuit de Activision incepand cu anul 2012. Prototype 2 se afla in dezvoltare pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC, decizia realizarii unei continuari fiind luata dupa ce primul titlu a depasit 2 milioane de unitati vandute.

Actiunea din Prototype 2 se va desfasura tot in New York, iar personajul principal va fi sergentul James Allen. El trebuie sa il ucida pe Alex Mercer, personajul principal din primul joc din serie. Bineinteles ca si James e mutant cu abilitati speciale, fiind infectat de virusul blacklight, deci trebuie sa ne asteptam la o confruntare finala pe cinste.

Trailer:

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • douamiidoispeee:))

  • […] Entertainment a lansat un nou jurnal oferindu-ne o privire mai atenta asupra jocului Prototype 2.    Spre deosebire de predecesorul sau, mediul jocului va fi impartit in trei zone […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.