Red Dead Redemption 2 primește un nou trailer

 Red Dead Redemption 2 primește un nou trailer

Cei de la Rockstar Games tocmai au lansat noul trailer dedicat jocului Red Dead Redemption 2. Spre deosebire de primul trailer în care au fost prezentate în mare parte doar unele locații din joc, acum Rockstar ne oferă primele detalii despre poveste și personajul principal.

“Astăzi suntem mândri să lansăm noul trailer pentru Red Dead Redemption 2 în care este prezentată povestea lui Arthur Morgan și a bandei Van Der Linde.”

Rockstar nu a anunțat încă data lansării pentru Red Dead Redemption 2, dar știm că va fi lansat undeva în primăvara anului 2018. La capitolul disponibilitate, s-ar putea ca jucătorii de PC să nu poată juca nici acest titlu deoarece Rockstar nu a pomenit nimic de o lansare a acestuia pe PC. Au fost confirmate doar versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.