Samuraiul Oni a fost prezentat în noul trailer For Honor

 Samuraiul Oni a fost prezentat în noul trailer For Honor

Lasând o imagine extraordinară încă de la prezentarea sa la E3, For Honor promite să fie exact ceea ce le lipsea jocurilor third person axate pe bătălii. Fiind un joc cooperativ, acesta va avea mai multe clase de luptători, dintre care și clasa samurailor, clasă din care face parte şi personajul, numit Oni, prezentat în noul trailer.

Dacă tot am menţionat clasele, vă informăm că ele sunt în număr de trei, iar echipele vor avea luptători din toate, AI sau jucători, de care trebuie să ţineţi cont în timpul jocului. Fiecare clasă are abilităţi specifice, abilităţi ce trebuie perfecţionate pentru a asigura victoria echipei. Referitor la samuraiul Oni putem menţiona că este un duelist rapid şi letal, ehipat cu o sabie Katana şi armură din lemn şi piele. Printre abilităţile lui se numără Kunai, Arrow Storm şi Katana cu lama otrăvitoare.


For Honor este aşteptat să fie lansat pe PC, PS4 și Xbox One cândva în anul 2016, însă o data exactă nu este încă disponibilă.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.