Jocuri MMORPG gratuite (free to play)

 Jocuri MMORPG gratuite (free to play)

Acum, unele dintre cele mai bune MMO-uri pot fi jucate gratuit, ceea ce înseamnă că vă veţi bucura de sute de ore de conţinut fără să scoateţi nici un ban din buzunar. Există o mulţime de jocuri MMORPG free-to-play, în fiecare an apar din ce în ce mai multe titluri de acest gen, dar nu toate obţin aceeaşi popularitate.

Mai jos am făcut o mică listă care conţine unele dintre cele mai populare titluri ale momentului.

RIFT sau Rift: Planes of Telara – JOACĂ GRATUIT

rift-invasion_mmorpg_gratuit

Rift sau Rift: Planes of Telara este un joc MMORPG gratuit, dezvoltat de Trion World care a fost lansat în anul 2011. Fiecare jucător poate alege între cele patru clase de caractere: Warrior, Cleric, Rogue sau Mage, fiecare cu propriile combinaţii şi îmbunătăţiri care pot să facă caracterul cât mai unic. Acestea putând fi costumizate prin schimbarea coafurilor, trăsăturile feţei, sex, tatuaje sau culoarea pielii.

De asemenea, fiecare clasă de caracter are propriile avantaje şi subclase. De exemplu:

Warrior – au următoarele subclase: Reaver, Paladin, Champion, Void Knight, Riftblade, Paragon şi Warlord.
Rogue – sunt foarte rapizi în luptă şi au următoarele sub-clase: Ranger, Blade Dancer, Nightblade, Marksman, Rift Stalker, Saboteur şi Assassin.
Celtic – îşi pot folosi abilităţile magice pentru a vindeca rănile şi bolile şi au următoarele sub-clase: Purifier, Sentinel, Justicar, Inquisitor, Druid, Shaman şi Warden.
Mage – au cele mai puternice abilităţi disponibile şi au următoarele sub-clase: Warlock, Pyomancer, Elementalist, Archon, Dominator, Stormcaller şi Necromancer.

ArcheAge – JOACĂ GRATUIT

ArcheAge-joc_MMORPG-gratuit

ArcheAge este un joc MMORPG dezvoltat de Korean şi XL Games care a fost lansat în anul 2013. Jucătorii sunt introduşi într-o lume fantastică unde aceştia îşi încep călătoria pe unul dintre cele două contintente: Nuia şi Harihara. De acolo, totul este la alegerea jucătorilor, ce caracter controlează, unde se duc şi de ce. De asemenea, jocul promite să elimine restricţiile, în special ceea ce priveşte clasele de caractere şi skilurile.

Sistemul de locuinţe permite jucătorilor să construiască diferite clădiri în întreaga lume. De la mici cabane până la vile cu 3 etaje, toate acestea pot fi decorate atât în interior cât şi în exterior. De asemenea, jucătorii trebuie să plătească impozit pentru terenul în care este construită o casă, în caz contrar, există riscul să-şi piardă locuinţa sau bunurile de acolo.

TERA – JOACĂ GRATUIT

TERA_mmorpg_gratuit

The Exiled Realm of Arborea sau TERA este un joc video MMORPG dezvoltat de Bluehole Studio care a fost lansat în anul 2011. Fiecare rasă de caracter dispune de un set de aptitudini unice care le oferă avantaje minore. De exemplu, Elins şi Popori au aptitudini care le cresc viteza de deplasare, în timp ce Mystic pot vindeca jucători în timpul luptei.

Clase de caractere TERA:


 • Archer
 • Berserker
 • Lancer
 • Mystic
 • Priest
 • Reaper
 • Slayer
 • Sorcerer
 • Warrior
 • Star Wars: The Old Republic – JOACĂ GRATUIT

  Star Wars The Old Republic MMORPG Gratuit

  Star Wars: The Old Republic cunoscut şi sub numele de SWTOR, este un joc online MMORPG gratuit, dezvoltat de BioWare Austin şi publicat de Electronic Arts care a fost lansat în anul 2011.

  Jucătorii se pot alătura uneia dintre cele două facţiuni principale, Galactic Republic sau Sith Empire. Deşi fiecare facţiune este condusă de un lider binevoitor sau răuvoitor, jucătorii pot avea o moralitate individuală. De asemenea, jucătorii pot avansa prin finalizarea misiunilor, explorări sau luptele cu alţi jucători. Există misiuni care necesită cooperarea cu mai mulţi jucători pentru a îndeplini obiectivele şi care pot fi repetate în fiecare zi.

  Swordsman

  Swordsman_mmorpg_joc_gratuit_online

  Swordsman este un joc video MMORPG dezvoltat de Perfect World Entertainment care a fost lansat pe 16 iunie 2014. Swordsman se bazează pe romanul „The Smiling, Proud Wanderer” de Luis Cha, iar gameplay-ul pune accent pe acţiune, luptele punând accent pe statistici şi pe abilitatea jucătorului. De asemenea, jucătorii pot excela prin mobilitatea caracterului, lupta aeriană, reflexe şi stiluri de luptă dinamice inspirate din artele marţiale.

  Pe măsură ce povestea jocului progresează, jucătorii ajung prin diferite locaţii, oraşe aglomerate, inclusiv în unele locaţii celebre cum ar fi munţii Wu-Tang, Fu Giu City sau Templul Shaolin.

  HED

  Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Poate te interesează şi

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.