Total War: Rome II va fi lansat anul viitor

 Total War: Rome II va fi lansat anul viitor

   SEGA si Creative Assembly au anuntat astazi ca Total War: Rome II este in curs de dezovltare pentru PC la studioul dezvoltatorului de langa Londra si va fi lansat anul viitor.
Acest lucru marcheaza intoarcerea la originile seriei dupa lansarea continuarii de anul trecut a lui Shogun: Total War – Rome: Total War a fost lansat in urma cu aproximativ opt ani. Directorul de creativitate, Mike Simpson, sustine ca studioul va dezvolta viziunea Total War pana in punctul in care acesta va ajunge la calitatea dorita: „De la imensa campanie pana la nivelul dramei umane a unui razboinic de pe campul de lupta, scopul nostru este sa ajungem la un nivel al detaliilor nemaintalnit”.

Total War Rome 2

Total War Rome II logo

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.