Al doilea trailer oficial pentru Max Payne 3

 Al doilea trailer oficial pentru Max Payne 3

   Rockstar a lansat noul trailer oficial pentru Max Payne 3 care dezvaluie mai multe lucruri din povestea jocului, începând cu rapirea frumoasei sotii a lui Rodrigo Branco, Fabiana, în timp ce era sub protectia lui Max. Max lupta sa descopere adevarul si sa o readuca în siguranta fiind prins în mijlocul bandelor de strada, unitatilor paramilitare nemiloase si totodata demonii sai personali. Puteti urmari noul trailer în high-definition la sectiunea Video pe site-ul Rockstar si pe site-ul oficial Payne Max 3.
   Max Payne 3 va fi lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3 pe 15 mai 2012, în America de Nord si pe 18 mai 2012 în Europa, versiunea PC fiind lansata pe 29 mai 2012 în America de Nord si 1 iunie 2012 în Europa.


   Pentru mai multe clipuri video, screenshoturi, caracteristici ale armelor, bande si multe altele – verificati http://www.rockstargames.com/maxpayne3.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.