Al doilea trailer oficial pentru Max Payne 3

 Al doilea trailer oficial pentru Max Payne 3

   Rockstar a lansat noul trailer oficial pentru Max Payne 3 care dezvaluie mai multe lucruri din povestea jocului, începând cu rapirea frumoasei sotii a lui Rodrigo Branco, Fabiana, în timp ce era sub protectia lui Max. Max lupta sa descopere adevarul si sa o readuca în siguranta fiind prins în mijlocul bandelor de strada, unitatilor paramilitare nemiloase si totodata demonii sai personali. Puteti urmari noul trailer în high-definition la sectiunea Video pe site-ul Rockstar si pe site-ul oficial Payne Max 3.
   Max Payne 3 va fi lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3 pe 15 mai 2012, în America de Nord si pe 18 mai 2012 în Europa, versiunea PC fiind lansata pe 29 mai 2012 în America de Nord si 1 iunie 2012 în Europa.


   Pentru mai multe clipuri video, screenshoturi, caracteristici ale armelor, bande si multe altele – verificati http://www.rockstargames.com/maxpayne3.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.