Noul joc de la co-creatorul originalului Counter Strike va fi lansat in varianta beta luna viitoare

 Noul joc de la co-creatorul originalului Counter Strike va fi lansat in varianta beta luna viitoare

   Conform statisticilor Steam, astazi mai multe persoane au jucat Counter-Strike (1,6 si Source) decat Skyrim, Team Fortress 2, si Dota 2 la un loc. Deci, atunci cand Min „Gooseman” Le, unul dintre co-creatori originalului mod Counter-Strike care a lansat fenomenul, este gata sa lanseze noul joc. Acest joc este Tactical Intervention, un shooter free-to-play care arata foarte mult ca un Counter-Strike extins, avand prezente vehicule care pot fi conduse, rapel, caini de atac, si probabil, tot felul de noi utilitati tactice, si va fi lansat in varianta closed beta America in martie.

   Neowin a raportat in aceasta seara ca Tactical Intervention si-a asigurat publisherul american (OGPlanet) care a acceptat înscrierile pentru varianta beta pe site-ul oficial. Acest joc ridica tot felul de întrebari – în special, faptul ca este free-to-play da un avantaj distinct asupra Counter-Strike: Global Ofensive de la Valve, care nu va fi free datorita naturii cross-platform? Si implicarea lui Gooseman va fura o bucata din audienta Counter-Strike de la Valve? Acest lucru trebuie cu siguranta urmarit.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.