Valve anunta modul Arsenal pentru CS:GO

 Valve anunta modul Arsenal pentru CS:GO

Pe 22 septembrie 2011, Valve, creatorii celei mai vandute francize din lume(jocuri ca Counter Strike, Half-Life, Left 4 Dead, Portal si Team Fortress) si totodata si liderii tehnologiei(cu Steam si Source) au anuntat noi moduri pentru Counter-Strike: Global Offensive(CS:GO).

Anuntat a fi lansat pe Playstation Network, XBox Live Arcade si Steam(pentru PC si Mac) in 2012, CS:GO va fi concentrat asupra gameplay-ului de actiune bazat pe echipe ca si jocul care a fost lansat acum 12 ani. Modul Arsenal se bazeaza pe popularul Counter-Strike: Source in modul Gun Game. „Arsenal: Arms Race” si „Arsenal: Demolition” in care au fost adaugate opt harti noi pentru extinderea pe clasicul Counter-Strike.

Valve lucreaza direct cu creatorii Gun Game Mode pentru a crea modul Arsenal. „Suntem încântati de faptul ca Valve a ajuns sa lucreze cu noi pentru a asigura modului Arsenal este cea mai buna versiune a Gun Game.”, Michael Barr liderul de proiecte la Gun Game.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.