Assassin’s Creed III Demo va fi prezentat la E3

 Assassin’s Creed III Demo va fi prezentat la E3

https://www.blasterzone.ro/wp-admin/post.php?post=5851&action=edit&message=10#

Luna viitoare, la E3, Ubisoft va prezenta primul demo al jocului Assassin Creed III. Intr-un nou videoclip, veti putea urmari cum echipa de dezvoltare face ultimele retusuri ale jocului. Dupa cum ne puteam astepta, Ubisoft nu prea a spus prea multe despre continutul exact al demoului. Ei mentioneaza ca va cuprinde sase scene cinematografice. De asemenea, jucatorii vor avea sansa de a escalada cativa copaci si sa asasineze pe cineva. Deci, nu vor fi surprize mari.

La un moment dat, in demo, acestia expun un semn numit „Fighting Island”. Probabil ca jucatorii vor avea posibilitatea sa lupte cu cativa adversari. Ubisoft spune ca a schimbat complet animatiile si controalele pentru lupta pentru AC III. Participantii la E3 vor putea experimenta personal aceste diferente. E3 se va desfasura pe 5-7 iunie, la Los Angeles Convention Center.

ACIII
AC3

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.