Diablo 3 va upgrada caracterele: Monk, Wizard si Demon Hunter

 Diablo 3 va upgrada caracterele: Monk, Wizard si Demon Hunter

   Blizzard este in plin proces de remediere a jocului Diablo 3. Calugarii care se bazeaza pe Mantra of Healing si gravari Boon of Protection au skill-ul defect. „Noi recomandam incetarea utilizarii acestuia pana cand runele sunt inlocuite cu rune noi si mecanice intr-un patch viitor” a spus Bashiok, managerul comunitatii.

„Runa Boon of Protection a depasit de aproximativ zece ori bugetul sau avand in vedere beneficiile furnizate de acesta, si a fost, pur si simplu o greseala din partea noastra pentru ca am permis ca runa sa fie lansata asa cum este”, a adaugat el. „Nu intentionam sa luam masuri drastice rapide, dar avand in vedere gravitatea problemei, am simtit ca este important sa o corectam rapid”.

   O lista completa de remedieri urmeaza a fi lansata maine, dar unii jucatori sustin ca armura de forta a lui Wizard este mai slaba decat a fost si durata skill-ului smoke screen a lui Demon Hunter a fost scazuta.
   „Clasa echilibrului are o ancheta in curs de desfasurare, si credem ca jocul este acum perfect”, a declarat Bashiok într-un mesaj. De asemenea, el a raspuns la cererile jucatorilor care sustin ca, in clasele corp la corp au fost depasiti în întregime de catre aliatii lor la niveluirile de dificultate ultra-hard Inferno.

„Jocul este deabia aparut, au existat unele skill-uri care au luat-o razna, si ne asteptam ca peisajul sa se stabileasca un pic in urmatoarea perioada. Sau cel putin il putem schimba din nou, astfel încât sa putem continua monitorizarea impactului”.

„Poate ca am gresit, poate nu e nici o sansa pentru Monk sau Barbarian sa concureze variat, dar suspiciunea noastra actuala este faptul ca este incorect si pâna când vom fi siguri nu vom schimba nimic”.

Daemon hunter

Vrei sa incerci Diablo 3 Starter Edition inainte sa cumperi jocul full? Incearca Diablo 3 Guest Pass.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.