Motorul grafic Frostbite 2 va necesita OS pe 64 de biti

 Motorul grafic Frostbite 2 va necesita OS pe 64 de biti

   Unele jocuri, care vor fi lansate anul viitor, si vor rula pe motorul grafic Frostbite 2, vor necesita un sistem de operare pe 64 de bit, a anuntat arhitectul de randare Frostbite de la DICE, Johan Andersson. Battlefield 3 a fost primul joc lansat pentru a rula pe noul motor, dar de atunci a fost folosit si in titluri EA, cum ar fi Need for Speed: The Run si Medal of Honor. Va fi interesant sa aflam care jocuri lansate in 2013 vor folosi noua tehnologie.
   „Daca rulati pe un sistem de operare pe 32-bit, este o mare oportunitate sa faceti un upgrade la Windows 8”, spune Andersson. Windows 7 pe 64 de bit ar trebui sa functioneze la fel de bine. Un sistem de operare pe 64-bit permite sistemelor sa foloseasca mai mult de 2GB de RAM, asa ca este un upgrade util daca planificati sa jucati orice joc EA Games anul viitor. Poate este incomod, dar arata ca nivelul tehnologiei grafice a crescut. Recent, Epic a lansat primele screenshot-uri ale Unreal Engine 4. 2013 ar putea fi un an mare pentru motoarele grafice.Frostbite 2.0

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.