Assassin’s Creed Syndicate pentru PC va fi lansat in noiembrie

 Assassin’s Creed Syndicate pentru PC va fi lansat in noiembrie

Assassin’s Creed Syndicate va fi lansat pe PC în întreaga lume pe 19 noiembrie, la mai puţin de o lună după lansarea versiunilor pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Motivul amânării pentru versiunea de PC îl explică Sam Kovalev, managerul studioului Ubisoft Kievechipa de dezvoltare trebuie să se asigure că jucătorii PC vor obţine cea mai stabilă versiune a jocului. Aceasta a fost una dintre prioritățile principale pentru echipa de producţie în acest an.”

Assassin’s Creed Syndicate_data_de_lansare_pc

De asemenea, acesta declară că cerinţele de sistem pentru PC sunt în curs de finalizare odată cu optimizarea jocului si vor fi publicate curând. Assassin’s Creed Syndicate va fi lansat pe 23 Octombrie pentru PS4 şi Xbox One, iar versiunea pentru PC va fi lansată pe 19 Noiembrie.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.