Au apărut primele detalii despre noua hartă din PUBG

 Au apărut primele detalii despre noua hartă din PUBG

Iată că a venit momentul în care cei de la Bluehole au dezvăluit mai multe detalii cu privire la următoare hartă ce va fi disponibilă în PlayerUnknown’s Battlegrounds.


Așadar, noua hartă se numește Mirmar și cuprinde diferite zone industriale, orașe pe plajă, deșert și multe altele, despre care dezvoltatorii spun că vor schimba dramatic modul de joc.

harta-PlayerUnknown's Battlegrounds

Terenul unic și zonele urbane ale hărții Miramar, vor crea o nouă experiență Battle Royale, unde strategiile vechi nu vor mai funcționa aici și vor fi necesare noi tactici” a spus echipa de dezvoltare.

Miramar va veni și cu un nou vehicul care va fi disponibil exclusiv pe această hartă. De asemenea, jucătorii vor putea să găsesască și o nouă armă numită Win94, care va fi și ea disponibilă exclusiv pe harta Miramar.

PUBG-noua-harta

Nu a fost dezvăluită data de lansare a noii hărți, dar tot ce știm este că va fi disponibilă spre sfârșitul lunii decembrie. De asemenea PUBG va fi disponibil pe Xbox One prin intermediul Xbox Game Preview începând cu 12 decembrie.

harta noua PUBG

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.