PlayerUnknown’s Battlegrounds: Cum să îți menții viața 100%

 PlayerUnknown’s Battlegrounds: Cum să îți menții viața 100%

PlayerUnknown’s Battlegrounds a prins destul de bine la public din momentul în care a fost lansat pe Steam în versiunea Early Access. Spre deosebire de H1Z1 King of the Kill, acesta dispune de o mare varietate de arme și iteme, dar are, de asemenea și câteva mecanici interesante pe care unii utilizatori nu le-au înțeles încă.


Cele mai întâlnite întrebări legate de acest joc, sunt cu privire la viața caracterului. „De ce nu pot folosi bandajele dacă viața mea nu este full„, „cum îmi cresc viața la 100%” și multe alte întrebări.

Bandajele și trusele de prim ajutor vă vor videca doar o parte din viață, așadar haideți să vedem când și cum ar trebui să utilizați itemele pentru viață în PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Painkiller și Energy Drink

Pentru a ajunge din nou cu viața la maxim, va trebui să folosești pastile sau energizante. Pastilele sunt ceva mai bune față de energizante deoarece au un efect mult mai rapid și oferă ceva mai multă viață. Deși energizantele sunt ceva mai ușor de găsit, cu puțin noroc vei găsi și pastile, acestea se găsesc de obicei în case. Așadar încearcă să cauți Painkillers sau Energy Drinks pentru ca vei avea nevoie de ele. Acestea sunt singurele iteme ce te vor ajuta să îți ții viața la maxim.

PlayerUnknown’s Battlegrounds_Cum îți menții viața la maxim

Med Kit

Trusele medicale sunt cele mai bune remedii pentru viață în PlayerUnknown’s Battlegrounds, dar sunt și cele mai rare. Acestea oferă cel mai mult HP(100%), iar utilizarea lor în timpul unei lupte sau în momentul în care sunteți în zona în care a ajuns deja curentul, vă va crește masiv șansele unei victorii. Trebiue să știți că acest medkit nu vă va oferi un surplus de viață peste 100% dacă îl folosiți să zicem cand viața voastră este undeva la 70-80%. În acest caz, cel mai indicat ar fi să vă folosiți de bandaje, energizante sau pastile.

PlayerUnknown’s Battlegrounds Cum să îți menții viața 100%

First Aid Kit

Trusele de prim ajutor pot fi folosite numai atunci când aveți sub 75% viață. Așadar dacă nu ai reușit să îți umpli viața la 100% va trebui să foloseși pastile sau energizante.

PlayerUnknown’s Battlegrounds Cum să îți menții viața la maxim

Bandaje

Bandajele sunt elementele de bază în PlayerUnknown’s Battlegrounds. Sunt folosite pentru a vindeca răni și sângerări și se găsesc destul de ușor. De asemenea, acestea te pot vindeca până la un maxim de 75% din viață, iar pentru a ajunge la 100% va trebui să folosești pastille sau energizante.

PlayerUnknown’s Battlegrounds Cum îți menții viața la maxim

Acestea sunt metodele prin care vă puteți menține viața full în PlayerUnknown’s Battlegrounds. Până la următorul ghid, vă urez spor la joc!

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.