Batman Arkham Origins Trailer si Coperta

 Batman Arkham Origins Trailer si Coperta

Warner Bors. a lanat un trailer de 5 minute pentru Batman Arkham Origins, al treilea titlu din seria Batman (Batman Arkham City si Batman Arkham Asylum fiind titlurile precedente) ce va fi lansat la sfarsitul acestui an. In Batman Arkham Origins actiunea se va petrece tot in Gotham City dar de data aceasta un Gotham City mult mai dezvoltat.


De asemenea Warner a confirmat detaliile in ceea ce priveste bonusul pentru cei care pre-comanda jocul. Prin urmare, daca pre-comandati Batman Arkham Origins veti primi bonus Deathstroke Pack DLC care il introduce pe Deathstroke ca un personaj jucabil in Challenge Mode si va include doua harti noi. Din pacate acest bonus pentru pre-comanda este disponibil doar pentru PC, Xbox 360 si PS3, jucatorii Wii U nu vor dispune de acest DLC.

Batman Arkham Origins va fi lansat pe 25 octombrie pentru Xbox 360, PC, PS3 si Wii U.

batman_arkham_origins_cover_xbox_360

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.