Battlefield 3 Premium va costa 45€ + acces rapid la DLC-uri

 Battlefield 3 Premium va costa 45€ + acces rapid la DLC-uri

   Se zvoneste ca Battlefield 3 Premium va costa 45€ si va fi lansat cu DLC-ul Back to Karkand si, totodata, veti avea acces mai rapid la viitoarele DLC-uri, inclusiv Close Quarters, Armoured Kill si End Game, care au fost deja anuntate.
   Din alta parte, cei de la MP1st zvonesc ca urmatorul DLC se va chema Aftermath si va fi lansat inainte de End Game. Ei sugereaza ca BF3 Premium va contine 20 de harti, 20 de arme noi, mai mult de zece vehicule noi, patru noi moduri de joc, 30 de misiuni si mai mult de douazeci de dog tag-uri.
Pachetul Close Quarters a fost oficial raportat pentru luna iunie. Informatiile sugereaza ca pachetul Armoured Kill, ar putea fi lansat in toamna, dupa acel Aftermath in decembrie si End Game la inceputul anului viitor. Aceste informatii sunt neconfirmate inca, dar poate vom afla mai multe de la E3, care va fi la inceputul lunii viitoare.

Buy Battlefield 3 Key

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.