E3 2012: Burnout Paradise 2 se va numi NFS: Most Wanted

 E3 2012: Burnout Paradise 2 se va numi NFS: Most Wanted

In acest moment, este sigur ca EA le-a dat controlul celor de la Criterion peste orice vor sa faca cu Burnout, atata timp cat se numeste Need for Speed Most Wanted, care reimagineaza titlul din 2005 cu acelasi nume, va fi succesorul lui Burnout Paradise.

Jocul va cuprinde elemente naturale cum ar fi zdrobirea semnelor si gardurilor. Evenimentele se vor succeda in mod natural odata ce explorati lumea jocului. Driftul si draftingul din timpul jocului va vor aduce puncte. Rularea cu viteze ametitoare va atrage politistii, pornind astfel intr-o evadare care este jumatate din distractia din Most Wanted. Cealalta jumatate este, desigur, lovirea si distrugerea masinilor lor. Vehicule din Most Wanted par a fi foarte grele avand un sunet puternic, incurajand violenta intre masini.

Spatiile mari va permit sa incepeti razboaie devastatoare in trafic, indiferent daca sunteti la jumatatea cursei, sabotati un concurs de salturi sau doar daca explorati lumea. Jucatorii pot explora orasul singuri, realizand intalniri pentru evenimente. Notorietatea este mai importanta decat cele mai rapide tururi, desi victoriile si realizarile contribuie la categoria Speed Points. Si dupa cum este standardul modern, totul se adauga la total.

Need for Speed: Most Wanted va fi lansat pe data de 30 Octombrie anul acesta.

Acesta este urmatorul pas logic atat pentru Criterion cat si pentru Need for Speed. Cu toate acestea, Most Wanted ca si concept a fost initial lansat pe formula clasica Hot Pursuit. Criterion urmareste Hot Pursuit imaginand reinventarea The Autolog, care permite concurenta pasiva prin prezentarea tuturor realizarilor, care duce direct catre tema principala a Most Wanted: sa devii cel mai urmarit, desigur.

Indiferent ce inseamna pentru tine numele Need for Speed, Most Wanted este Burnout Paradise cu politie. Acest lucru te face sa vrei sa incalci legea, devenind cel mai bun pilot din lista prietenilor tai. Este familiar, arata bine, se misca rapid, si se simte fantastic. Practic, Most Wanted este exact ceea ce va doriti de la un joc de curse arcade, creat de unul dintre cei mai buni dezvoltatori de pe planeta, bazându-se pe una din cele mai bune jocuri din istoria francizei.
Need For Speed Most Wanted 2012
Need For Speed Most Wanted 2012
Need For Speed Most Wanted 2012

Cerinte de Sistem Necesare:

OS: Windows Vista (Service Pack 2) 32-Bit
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Althon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 series, with ATI RADEON 3870 or higher performance)
Graphics Card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 series with NVIDIA GEFORCE 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX compatible
Keyboard and Mouse
DVD ROM Drive

Cerinte de Sistem Recomandate:

OS: Windows 7 64-Bit
Processor: Quad-Core CPU
Memory: 4 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950)
Sound Card: DirectX compatible
Keyboard and Mouse
DVD ROM Drive

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • si data de lansare care este?:)

    • 30 Octombrie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.