BioShock Infinite a fost amanat pana in 2013

 BioShock Infinite a fost amanat pana in 2013

   BioShock Infinite a fost amanat pana in 2013. In ciuda unui anunt anterior, in care a fost anuntat ca jocul va ajunge in magazine pe 16 octombrie in acest an, directorul Ken Levine a dezvaluit noua data de lansare, aceasta fiind 26 februarie 2013.
   Intr-o scrisoare scrisa astazi, Levine spune ca echipa de la Irrational „a ajuns sa realizeze ca unele trucuri si imbunatatiri specifice vor face Infinite sa fie mult mai extraordinar” si ca intarzierea va da echipei de dezvoltare „timpul de care are nevoie”.

   „Nu va voi pacali: BioShock Infinite este un joc foarte mare, iar noi facem lucruri pe care nimeni nu le-a facut intr-un first-person shooter”, a scris Levine. „Am avut o experienta similara cu originalul BioShock, care a fost amanat mai multe luni fata de data initiala si a atras mai mult. De ce? Deoarece taticii de acum nu au fost tatici pana au ajuns sa cunoasca si sa iubeasca. Deoarece clubul de golf Andrew Ryan nu se loveste cu partea dreapta. Acelasi principiu se aplica acum si pentru BioShock Infinite”.
   Levine spune ca intarzierea va „inseamna un BioShock Infinite mai bun”, adaugand ca „suntem datori fata de noi insine cat si pentru fanii nostri, sa profite de aceasta oportunitate”.
   Jocul nu va fi prezentat la E3 si Gamescom. „In acest fel, data viitoare cand veti vedea jocul nostru, va fi produsul care ne-am propus sa-l ambalam in cutie.”

sursa: IGN

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.