LittleBigPlanet pentru Playstation Vita va avea o versiune beta

 LittleBigPlanet pentru Playstation Vita va avea o versiune beta

   Lansarea LittleBigPlanet pentru PlayStation Vita a venit si a plecat, iar cei de la Sony nu au zis nimic despre ceea ce se intampla cu el. Stiam ca o amestecatura de studiouri mai mici, din afara Sony lucreaza la joc, si stiam, de asemenea, ca PlayStation Vita ar putea folosi cu siguranta multe nume de pe lista de jocuri de acum.

   Dar, Sony a facut un anunt neobisnuit. LittleBigPlanet pentru Vita va avea o versiune beta. Simon Rosenkotter de la Tarsier Studios a spus:
   „Comunitatea LittleBigPlanet este pe cale de a obtine un tratament foarte special! Foarte curand, multi dintre voi veti avea posibilitatea sa jucati LittleBigPlanet Beta pe PS Vita, in care veti putea face o scurta incursiune la cea mai recenta aventura a lui Sackboy! Speram sa obtinem multe feedback-uri cu privire la experienta generala de la oamenii care cunosc cel mai bine LBP – adica voi!

sursa: IGN

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.