Recompensele din Mass Effect 3 Multiplayer sunt disponibile si pe Playstation 3

 Recompensele din Mass Effect 3 Multiplayer sunt disponibile si pe Playstation 3

   Recompensele pentru evenimentele care au avut loc weekend-ul trecut din modul multiplayer al Mass Effect 3 vor fi puse astazi la dispozitia celor cu PlayStation 3 prin intermediul PlayStation Store.
Bioware a facut anuntul alaturi de un post de pe blog, oferind si detalii pentru evenimentul multiplayer din weekend-ul viitor: Operation Silencer.
   Participarea la evenimentele Operation Goliath si Raptor au fost deschise doar pentru jucatorii Xbox360 si PC, adica cei care jucau pe PlayStation 3 nu au putut sa obtina acele recompense pana acum. Cel mai recent eveniment, Operation Exorcist, a fost primul care a permis jucatorilor cu PS3 sa se alature.
   Operation Silencer va începe vineri si va continua pâna luni. Accentul va fi pus pe distrugerea Reaper Banshees, si exista indicii ca, cursa vorcha poate fi jucata.
Blog-ul explica ca, „aceasta este o sarcina oneroasa, si multi dintre voi au dreptul de a lua legatura cu aceste dusmanii particulare, dar in rest va asiguram ca suntem pregatiti sa consolidati batalionul cu rezerve. Vorcha va fi si ea introdusa, de îndata ce se vom finaliza combinatiile de arme impreuna cu personalul nostru tehnic”.
   Participantii cu Playstation 3 sunt asigurati ca, desi exista o problema cunoscuta care ii impiedica sa vada ecranul de promovare, ei vor avea in continuare posibilitatea de a participa si de a fi recompensati.

sursa: IGN

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Este super initiativa… in asa fel vor avea si vanzari pe masura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.