Tomb Raider a fost amanat si va fi lansat in 2013

 Tomb Raider a fost amanat si va fi lansat in 2013

Tomb Raider a fost amanat pana in 2013. Intr-un post pe forumul oficial al jocului, seful Crystal Dynamics, Darrell Gallagher, a spus ca studioul a decis ca mai are nevoie de timp suplimentar pentru dezvoltare inainte de lansarea jocului.

„Prioritatea noastra este sa ne asiguram ca putem livra un joc la cea mai inalta calitate. Pentru a face acest lucru, am decis sa amanam data jocului cu cateva luni, din toamna lui 2012, pentru primul trimestru al anului 2013”, a scris Gallagher. Acesta a mai adaugat: „Facem lucruri care sunt complet noi pentru Tomb Raider si timpul de dezvoltare suplimentar ne va permite sa facem retusurile jocului si sa-l lustruim pana la nivelul pe care il meritati. Noi credem ca aceasta este alegerea corecta si eu garantez ca va merita asteptarea”.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.