Call Of Duty ELITE

 Call Of Duty ELITE

 
   Call Of Duty Elite ofera un mod avansat de a-ti mari calitatea jocului multiplayer, indiferent de nivelul de indemanare.

CONECTEAZA-TE – Recruteaza-ti comunitatea perfecta
    Conecteaza-te cu prietenii tai si întâlneste oameni noi care doresc sa joace ca tine. Alaturati-va grupurilor publice de jucatori cu interese similare si creati-va Clanuri private pentru o experienta multiplayer personalizata în cazul în care aveti posibilitatea sa stocati statisticile Call of Duty ELITE pe scena mondiala.

CONCUREAZA – Confrunta-te la nivelul tau
    Indiferent de nivelul de calificare, Call of Duty ELITE ofera jucatorilor posibilitatea de a concura pentru premii reale si trofee digitale în operatiuni oficiale, ligi si evenimente. Capatati experineta in Call of Duty la un nivel cu totul nou în competitiile care ofera o varietate de moduri unice de a juca, inclusiv playlisturilor speciale din MW3. Guide Program Daily va tine la curent cu noi provocari în fiecare zi.

IMBUNATATESTE – Mareste calitatea jocului tau multiplayer
    Indiferent de abilitatile tale, pot sa-ti îmbunatatesti jocul cu strategiile profunde si statisticile caracteristice care analizeaza Call of Duty ELITE. Imbunatateste-ti arsenalul de arme cu ghidurile complexe si personalizeaza-ti loadouts sa se sincronizeze bine în joc. Va puteti dezvolta, de asemenea, strategia tactica cu harti interactive exclusive si ghiduri video.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.