Diablo III

 Diablo III

   Au trecut mai mult de doua decenii de cand demonii Diablo, Mephisto si Baal au navalit asupra Sanctuarului, fortand umanitatea sa se supuna lor. Atunci lumea a fost salvata de o mana de eroi necunoscuti in Diablo II, dar iata ca acestia au inceput sa uite iar Sanctuarul ramane vulnerabil in fata raului.
   In incercarea de a gasi indicii in catedrala Tristram, Deckard Cain trezeste noi forte ale raului. Formati o noua elita de eroi ai Sanctuarului pentru a salva omenirea de puterile iadului!

Prognoza lansare : martie 2012

Pentru precomenzi click aici!

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • […] doua zile in urma Blizzard a dezvaluit cinematic-ul de inceput pentru jocul Diablo III la Video Game Awards 2011. Ca orice trailer realizat de Blizzard si de data aceasta ne incanta cu […]

  • […] moment, Blizzard nu a anuntat când va fi lansat Diablo III, asa ca nimic nu este confirmat. Totusi, faptul ca Best Buy a tiparit anuntul care sugereaza ca […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.