Diablo III

 Diablo III

   Au trecut mai mult de doua decenii de cand demonii Diablo, Mephisto si Baal au navalit asupra Sanctuarului, fortand umanitatea sa se supuna lor. Atunci lumea a fost salvata de o mana de eroi necunoscuti in Diablo II, dar iata ca acestia au inceput sa uite iar Sanctuarul ramane vulnerabil in fata raului.
   In incercarea de a gasi indicii in catedrala Tristram, Deckard Cain trezeste noi forte ale raului. Formati o noua elita de eroi ai Sanctuarului pentru a salva omenirea de puterile iadului!

Prognoza lansare : martie 2012

Pentru precomenzi click aici!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • […] doua zile in urma Blizzard a dezvaluit cinematic-ul de inceput pentru jocul Diablo III la Video Game Awards 2011. Ca orice trailer realizat de Blizzard si de data aceasta ne incanta cu […]

  • […] moment, Blizzard nu a anuntat când va fi lansat Diablo III, asa ca nimic nu este confirmat. Totusi, faptul ca Best Buy a tiparit anuntul care sugereaza ca […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.