Trailerul multiplayer pentru Call of Duty Ghosts ne prezinta harta Strikezone

 Trailerul multiplayer pentru Call of Duty Ghosts ne prezinta harta Strikezone

Activision a ridicat in cele din urma capacul de pe modul multiplayer a noului titlu Call of Duty Ghosts printr-un video care prezinta un meci complet intre doua echipe Call of Duty profesioniste. Doua echipe a cate sase jucatori profesionisti au jucat un meci complet in noul mod numit ‘Cranked’ pe o harta numita ‘Strikezone’.


In modul Cranked, realizarea crimelor succesive vor accelera treptat viteza soldatului, permitandu-i sa fuga, sa traga si sa reincarce mai repede. Deci, cand faci prima victima vei actiona cronometrul setat la 30 de secunde. Acesta se reseteaza ori de cate ori omori un inamic, iar daca ajunge la 0 vei exploda si vei muri.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.