Noi imagini si detalii despre Grand Theft Auto 5

 Noi imagini si detalii despre Grand Theft Auto 5

Rockstar Games a lansat o noua serie de imagini pentru Grand Theft Auto 5. Componenta online a Grand Theft Auto 5 va fi dezvaluita printr-un video gameplay pe data de 15 august 2013. Pana atunci puteti viziona noile informatii si imagini oferite de cei de la Rockstar Games.

Masini mai rapide controlate prin tastele tale: Daca esti gata sa rulezi pe autostrada intr-o masina sport eleganta sau vrei sa faci off-road in Blaine County intr-un SUV, evita agentii de vanzari dezagreabili si alege dintr-o gama larga de masini online.


Economie si comert infloritoare: In fiecare zi bursa de valori intalneste multimilionari care stiu cum sa manevreze piata. Mareste-ti castigurile si investeste-le in piata imobiliara din Los Santos. Pentru a fi renumit in oras, doar cumpara cladiri.

Asistenta medicala accesibila: Datorita noii legislatii, daca vei fi zgariat sau esti gaurit de un glont, centrele medicale certificate te vor vindeca, iar cheltuielile vor fi suportate de contribuabili.

imagini_grand_theft_auto_5_gta

Magazine de personalizare a vehiculelor: Locuitorii din Los Santos se mandresc cu masinile lor. Ei petrec cea mai mare parte a zilei in ele. Cand esti gata sa modifici masina viziteaza LS Customs, pentru ca nimic nu iti arata clasa decat o masina bine modificata.

Cumparaturile si ingrijirea: Turistii colinda Los Santos neincetat pentru a trai o experienta in shopping. De la hainele versate din magazinele din Rockford Hills pana la hipsterii dependenti de droguri din Hawick, exista o gama larga de optiuni vestimentare pentru tine.

Accesibilitatea calatoriilor aeriene: O gama larga de aeronave sunt disponibile pentru calatorii si nevoi de transport aerian. Logheaza-te pe ElitasTravel.com si cumpara avioane de lux de la companiile de zbor Luxor si Shamal, pana la elicoptere high-end si multe altele.

Conducere in care poti avea incredere: Actiunea incepe intr-un moment interesant pentru ca in zona este mijlocul cursei electorale in care se intrec actualul guvernator, Sue Murry, impotriva oponentului conservator si faimosul star de televiziune, Jock Cranley.

Plaje si sporturi acvatice: Zonele litorale, frumoasele lacuri si raurile sunt un vis devenit realitate pentru cei care tanjesc dupa aventura acvatica.

Peisaje mirifice: Vanatorii si aventurierii pot trai provocari sportive prin zona rurala Blaine County. Cumpara o pusca de vanatoare si vaneaza prin diferite locuri, fa o excursie pana in varful Muntelui Chiliad sau inchiriaza un avion si o parasuta pentru o experienta pe cinste.

Vecinii prietenosi: Strazile sunt animate cu tot felul de personaje care coordoneaza diferite grupuri si bucura-te de ciocniri intre bande si comert cu produse ilegale. Opreste-te si discuta cu un membru al programului Epsilon pentru a acumula cunostinte sau calatoreste in Blaine County, unde oamenii iti intind o mana de ajutor atunci cand ai nevoie.

imagini_grand_theft_auto_5_gta

imagini_grand_theft_auto_5_gta

imagini_grand_theft_auto_5_gta

imagini_grand_theft_auto_5_gta


imagini_grand_theft_auto_5_gta

imagini_grand_theft_auto_5_gta

Va amintim ca Grand Theft Auto 5 va fi lansat pe 17 Septembrie pentru PlayStation 3 si Xbox 360 in America si Europa, iar pe data de 10 Octombrie 2013 va fi lansat si in Japonia.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.