Call of Duty Online a fost anuntat pentru China

 Call of Duty Online a fost anuntat pentru China

   Activision a anuntat Call of Duty online prin intermediul Tencent, o companie chineza de Internet.
   Call of Duty Online, a fost in curs de dezvoltare la Activision timp de doi ani, va fi lansat exclusiv in China, cu moduri de joc luate din titlurile Call of Duty precedente dar cu un design conceput pentru publicul chinez. Jocul va fi disponibil gratuit dar va fi monetizat prin vanzarile de arme, unelte si alte avantaje ale jucatorului.

   „Suntem foarte incantati de relatia noastra cu Tencent”, a declarat Bobby Kotick, CEO al Activision Blizzard. „Credem ca China este una dintre cele mai interesante locuri din lume pentru noi sa care ne va ajuta sa crestem afacerea noastra si de a dezvolta jocurile.”
   Kotick a continuat, „Tencent este un partener ideal pentru a aduce Call of Duty online in China. Tencent are un palmares teribil si o orientare profunda spre clienti. Va fi de nepretuit pentru Activision si vom construi jocuri mai bune pentru China.
   Martin Lau, preşedintele de Tencent, a declarat „Noi credem ca, Call of Duty online va atrage zeci de milioane de fani in China si le vom oferi o experienta de joc captivanta”.

Call of Duty Online a fost anuntat pentru China

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.