Hitman Absolution ofera o noua editie speciala „Deluxe Professional”

 Hitman Absolution ofera o noua editie speciala „Deluxe Professional”

IO Interactive si Square Enix au prezentat Hitman: Absolution Deluxe Edition Professional. Aceştia au spus ca ediţia Deluxe Professional va fi într-un număr limitat şi va conţine statuia de vinil a Agentului 47, mini-jocul Hitman Sniper Challenge, artbook-ul jocului, un dvd ce va conţine scenele creării jocului şi un DLC ce va include noi arme.


Jon Brooke, director de marcă IO Interactive a comentat: „Comunitatea noastră şi fanii înseamnă totul pentru noi şi am lucrat din greu pentru a crea o ediţie pentru adevăraţii colecţionari care credem că vor iubi aceasta ediţie de colecţie.”

Hitman Absolution Deluxe Professional Edition va fi disponibil pe Xbox 360, PS3 şi PC începând cu data de 20 noiembrie 2012.

Hitman Deluxe Professional Edition

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.