CeBIT 2013: Monitoare noi de la AOC

 CeBIT 2013: Monitoare noi de la AOC

Compania specializată în monitoare AOC va expune din nou numeroase monitoare inovatoare la expoziţia CeBIT din Hanovra (Germania). Între 5 şi 9 martie 2013, vizitatorilor de la expoziţia comercială li se vor prezenta produse cheie absolut noi, cum ar fi un monitor de 73,6 cm (29″) în formatul Cinemascope de 21:9. Se va mai prezenta: monitorul suprem pentru jocuri de 60,9 cm (24″) g2460Pqu cu o frecvenţă de reîmprospătare de 120 Hz şi o gamă largă de caracteristici ergonomice şi tehnice. In plus, AOC va prezenta produse actuale de succes pe piaţă, cum ar fi myPlay, un model IPS de 68,6 cm (27″) cu conexiune MHL pentru utilizatorii pasionaţi de Android. Acestea şi alte monitoare vor fi expuse la standul F51 în sala 15.

Monitor de 29” în format Cinemascope

AOC oferă un design neobişnuit odată cu noul său model de 73,6 cm (29″) q2963Pm. De asemenea, formatul imaginii de 21:9 este neobişnuit – ideal pentru afişarea neredimensionată a filmelor în formatul Cinemascope obişnuit. În acelaşi timp, modelul UWHD cu ecran extrapanoramic (2560 x 1080 pixeli) oferă avantaje pentru editare text şi foto: în sfârşit, există suficient spaţiu pe desktop!

AOC_monitor_q2963Pm

Viteză superbă, echipament superb: pur şi simplu mai multe pentru jucători

O frecvenţă de reîmprospătare de 120 Hz, o diagonală a ecranului de 60,9 cm (24″) cu 1920 x 1080 pixeli şi timp de răspuns uimitor de doar o milisecundă – există altceva ce şi-ar mai putea dori amatorii de jocuri? Desigur că există! Cum ar fi: patru porturi USB integrate în rama monitorului, caracteristici ergonomice extraordinare şi o gamă largă de conectori (VGA, DVI, HDMI şi DisplayPort). AOC le îmbină pe toate în monitorul g2460Pqu.

Pregătit pentru afaceri: modelul IPS ergonomicAOC prezintă şi un model de 58,4 cm (23″) destinat sectorului de afaceri. În sfârşit, tehnologia superioară de afişare IPS a devenit disponibilă şi în sectorul de afaceri. AOC oferă cel mai recent model al său fără a face compromisuri în privinţa caracteristicilor: flexibilitatea ergonomică desăvârşită (funcţie de reglare pe înălţime, înclinare, rotire şi pivotare), precum şi opţiuni de conectare extraordinare, inclusiv un hub USB integrat, fac ca modelul i2360Phu să fie o adevărată afacere. Desigur, utilizarea iluminării economice pe bază de LED-uri face ca acest model să fie conform cu prevederile exigente ale unor certificate precum EPEAT Gold şi TCO 5.0.

i2360Phu_monitoare_aoc

IPS pentru toată lumea

Odată cu monitorul i2369Vm, AOC prezintă un alt model IPS de 58,4 cm (23″). Acest monitor Full HD (înaltă definiţie completă) cu un design extraordinar, o gamă largă de conectori şi un ecran IPS de vârf, este destinat segmentului produselor de larg consum. Mufa MHL permite conectarea directă la monitor a dispozitivelor Android compatibile. Astfel, utilizatorii pasionaţi de Android pot viziona materiale de pe dispozitivele mobile pe un ecran de dimensiuni mari, fără a utiliza un computer.

Conectivitate MHL: Android pe 27 de inchi

Odată cu monitorul myPlay, AOC prezintă unul din produsele actuale de succes de pe piaţă din segmentul de 68,6 cm (27″). Ecranul Full HD cu format mare asigură o calitate excepţională a imaginii datorită ecranului IPS – şi oferă alte avantaje. Pe lângă designul inteligent cu suport detaşabil, monitorul i2757Fm beneficiază şi de conectică MHL. Astfel, utilizatorii pasionaţi de Android pot viziona materiale de pe dispozitive smartphone sau tabletă compatibile cu MHL direct pe ecranul de 27”.

myPlay_aoc_monitor

Monitorul myPlay de la AOC

AOC prezintă toate aceste monitoare inovatoare la standul F51, sala 15 la expoziţia CeBIT din Hanovra (5-9 martie 2013).

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.