BenQ pregateste monitoarele business BL2201PTE

 BenQ pregateste monitoarele business BL2201PTE

Pentru luna viitoare, BenQ a programat lansarea unui nou set de monitoare pentru afaceri, BL2201PTE de 22-inch, care folosesc un panou TN 16:10, are iluminare de fundal cu LED-uri si permite înclinare, rotire si ajustare in înaltime.

Display-urile BenQ ofera o rezolutie de 1650 x 1080 pixeli, un timp de raspuns de 5 ms, o rata de contrast dinamic de 12,000,000:1, o luminozitate de 250 cd/m2, conectori D-Sub, DVI si DisplayPort, difuzoare duale 1W, Eye-Protect Sensor care regleaza automat luminozitatea ecranului si un Eco Sensor care poate activa modul de asteptare atunci când utilizatorul paraseste biroul. Intregul pachet BL2201PTE este asteptat la pretul de 209 €.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.