Levetron Mech4

 Levetron Mech4

AZiO este gata sa vanda tastatura gaming Levetron Mech4

La sfarsitul acestei saptamâni AZiO Corp. cu sediul in California va începe sa-si vanda tastatura de gaming Levetron Mech4 care foloseste taste Cherry Black MX cu durata lunga de viata (50 milioane de folosiri) si are un design rezistent la apa cu „sigilii speciale”.

Tastatura AZiO masoara 7.75″ pe 18.50″ pe 1.60″ si dispune de un conector USB placat cu aur, un cablu de 2 metri, doua porturi USB integrate, trei nivele de ajustare a înaltimii, taste complet programabile, un buton de volum , o tastatura numerica modulara (care poate fi atasata pe fiecare parte sau folosit ca un echipament periferic independent), si un Macro D-Pad detasabil, oferind un plus de sase taste programabile. Mech4 Levetron are un pret recomandat de 109.99 dolari.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.